Curs d’Emprenedoria

Curs d’Emprenedoria

Porta el teu negoci al següent nivell!

Aquest curs té com a objectiu enfortir les capacitats de gestió de petits i mitjans empresaris, i persones interessades en emprendre. Et convidem a aprofundir sobre el que es requereix per ser un empresari exitós i a aprendre bones pràctiques en direcció d’empreses que permetin crear valor al client.

T’ajudarà també a comprendre les principals decisions financeres que enfronta l’empresa, la comptabilitat i la seva utilitat per a la gestió i control del negoci; així mateix, coneixeràs les claus per seleccionar i dirigir persones i equips, procurant la seva major productivitat i desenvolupament humà integral.

Informació

  • Durada 30h
  • Inici 06/11/18
  • Fi: 27/11/18
  • Classes dilluns, dimarts i dimecres
  • Horari de 09:00 a 12:00
  • Modalitat presencial i subvencionat

 

Curs impartit per:

Marta Sans. Graduada en Relacions Laborals i Dret, Consultora jurídica empresarial i laboral i professora en centres de formació.

Quant a l'autor

InfoMic administrator

Heu d'estar connectat per a publicar un comentari.