• Correu Electrònic

    info@microdeltasoft.com

  • Direcció

    c. Amèrica 35-37 d'Amposta

ACTIC

Què és l’ACTIC?

Les sigles ACTIC corresponen a Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació. És una certificació que acredita les competències digitals, és a dir, que es posseeixen els coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les TICs que es necessiten per assolir objectius determinats amb eficàcia i eficiència. 

En què consisteix l’ACTIC?

En una prova on-line on l’aspirant, major de 16 anys, ha de demostrar les seves competències. La prova és telemàtica i es realitza a les nostres instal·lacions del carrer Amèrica 35, únicament en divendres i prèvia sol·licitud també telemàtica. 

Té algun cost?

Si, cada examen té una taxa i els preus varien segons el nivell i segons la situació laboral: els aspirants en situació d’atur o jubilats estan exempts de pagament. Com a consell, si estàs exempt de pagament comença pel nivell bàsic, principalment per a familiaritzar-te amb el funcionament de la prova. Més informació del portal fent clic aquí. 

Procediment per fer la prova

1. El primer pas és donar-te d'alta com a aspirant emplenant el formulari que trobaràs aquí, i ja tindràs accés a la teva Zona privada.

2. Des del menú Acreditacions > Nova inscripció escolliràs el nivell que desitgis (més informació sobre els nivells aquí). Desprès de fer el pagament de la taxa, o de que avaluïn l'exempció de pagament, ja seràs un aspirant de dret a l’espera de reservar data per a l’examen.

3. Ara és el moment d'estudiar les matèries que entren a la prova, i el millor material formatiu el trobaràs a la web de l'Ateneu o clicant aquí. També és recomanable visualitzar la Guia de la Prova abans d'anar a l'examen.

4. Quan estiguis preparat/da hauràs de sol·licitar fer la prova des del menú Acreditacions > Reserva de lloc, dia i hora. Si fas una cerca per població apareixerà el nostre centre i et reservarà plaça per al següent divendres amb disponibilitat.

5. Un cop fet hauràs de venir a l’acadèmia en la data i hora correctes i realitzar la prova. Recorda que tot el tràmit és telemàtic, però nosaltres des de l'acadèmia t'ajudarem amb el que sigui.