Benvingut/da a la Borsa de Treball!

Aquesta és una guia pas a pas del procés d’alta per a EMPRESES o EMPLEADORS. També s’explica com crear una empresa, els departaments i les ofertes de feina, així com gestionar els candidats.
Intenta seguir els passos i, si tens algun dubte, adreça’ns un correu o utilitza el formulari de contacte de la web.

PAS 1. REGISTRA'T
El primer pas és donar-te d'alta com a usuari del nostre sistema accedint a la Zona Empreses des del menú Borsa de Treball.
Desprès de comprovar que ets major de 16 anys, podràs registrar-te amb el botó Registre.
PAS 2. DEFINEIX L'EMPRESA
Ara necessites crear l'empresa i emplenar el màxim d'informació al teu perfil públic (foto, logo, ubicació, etc..). Clica al botó Afegir Empresa i emplena el formulari.
També pots, opcionalment, definir els departaments de l'empresa, o almenys el departament de contractació o de RRHH.
PAS 3. CREA OFERTES
Utilitza el botó Afegir Oferta i emplena el formulari amb tota la informació possible, que serà visible per a tots els candidats. Un cop aprovada, podras fer canvis sempre que vulguis des del botó Les meves Ofertes, i utilitzant els botons que apareixen a la part inferior dreta de l'oferta.

NOTA: L’oferta no estarà disponible immediatament, primer l’hem d’aprovar nosaltres (24 o 48 hores màxim).

PAS 4. GESTIONA ELS CANDIDATS
Els aspirants podran visualitzar les ofertes publicades i presentar candidatura enviant el seu CV i carta de presentació. L'empleador pot acceptar o rebutjar al candidat utilitzant els botons corresponents.
Per facilitar la tasca es disposa d'una àrea de notificacions a la part superior dreta del Panell de control.

Totes les comunicacions són entre tu i els candidats. MicrodeltaSoft actua únicament com a intermediari per posar-vos en contacte i oferir una plataforma de gestió.

Si vols pots consultar les condicions del servei aquí.